Настільна гра Vladi Toys Схопи мене (VT8044-24)
та дізнайтесь свою персональну ціну
логіка
універсально
від 5 років
34
картон
багатобарвний
Visa/Mastercard Онлайн замовлення можна сплатити за допомогою банківської картки Visa та Mastercard, випущених на території України.
Безготівковий для юридичних осіб Сплатити замовлення можна за безготівковим розрахунком у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку компанії.Детальніше
- гарантійний талон;
- картку, якою розраховувалися з безготівкової оплати;
- документ-посвідчення особи.
Просто зверніться до нас за номером телефону 0 800 300 353.
Детальніше
Для гарантійного обслуговування знадобляться:
- детальний опис несправностей товару;
- гарантійний талон з датою продажу та підписом покупця;
- фіскальний або е-чек, витратна накладна.
Детальніше
Характеристики
Основні характеристики
логіка
універсально
від 5 років
34
картон
багатобарвний
30 деталей, 4 пастки, мішечок, інструкція.
гарантія від виробника
Інші
Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть змінюватися виробником без попередження. Рекомендуємо перевіряти їх на сайті виробника перед покупкою
Відгуки про
Інформація
Настільна гра Vladi Toys Схопи мене: розвивайте логіку весело
Настільна гра Vladi Toys Схопи мене (VT8044-24) — це ідеальний вибір для того, щоб залучити дітей до навчання через гру. Вона допомагає розвивати логіку та мислення, забезпечуючи захоплюючий та пізнавальний відпочинок для всієї родини. Ця гра є універсальною, підходить для дітей від 5 років, і стане чудовим доповненням до колекції розвиваючих ігор вашої дитини.
Гра складається з 34 елементів, виготовлених з високоякісного картону. Кожен елемент ретельно продуманий, щоб забезпечити максимальну безпеку та зручність у використанні. Багатобарвний дизайн гри сприяє розвитку візуального сприйняття та уваги до деталей, роблячи процес навчання цікавим та захоплюючим.
Комплектація та особливості гри
У наборі ви знайдете 30 деталей, 4 ловушки, мешочок та інструкцію. Завдяки цим компонентам гра стає ще більш інтерактивною та динамічною. Ловушки додають елемент несподіванки та змагання, що стимулює дітей до активного мислення та швидкого прийняття рішень. Інструкція допоможе легко зрозуміти правила гри, що дозволяє швидко розпочати гру навіть новачкам.
Настільна гра Vladi Toys Схопи мене сприяє розвитку логічного мислення, уваги та координації рухів. Граючи в цю гру, діти вчаться аналізувати ситуації, приймати рішення та працювати в команді. Це не лише розвиває інтелектуальні здібності, але й сприяє соціалізації та покращенню комунікативних навичок.
Чому варто обрати Vladi Toys Схопи мене
Обираючи настільну гру Vladi Toys Схопи мене, ви отримуєте не просто гру, а інструмент для всебічного розвитку вашої дитини. Вона поєднує в собі елементи логіки, стратегії та веселощів, що робить її чудовим вибором для сімейного дозвілля. Ця гра стимулює дітей до активного мислення, розвиває їхню уяву та допомагає формувати навички, які будуть корисні в подальшому житті.
Крім того, гра виконана з екологічно чистих матеріалів, що робить її безпечною для навколишнього середовища та здоров'я дітей. Багатобарвний дизайн та якісні матеріали забезпечують довговічність гри, дозволяючи насолоджуватися нею протягом довгого часу.
Настільна гра Vladi Toys Схопи мене — це чудовий спосіб провести час з користю та задоволенням. Вона стане незамінним помічником у розвитку вашої дитини, даруючи радість від гри та навчання одночасно.
Магазини працюють!
Купуй безпечно, вжито всіх санітарних заходів
Купуй в магазинах
Все інше замовляй на foxtrot.ua
Кредитування
Зручно оформлюй оплату частинами або розстрочку
Отримуй швидко та зручно
Працює Фокстрот-доставка та Фоксаж-самовивіз
Доставка
Доступні варіанти отримання замовлень:
- Самовивіз із магазину Фокстрот — безкоштовно
- Доставка у відділення (Нова пошта, Укрпошта, Meest) — за тарифами перевізника